Europa League: Ξεκινούν οι ματσάρες στα προημιτελικά

Europa League: Ξεκινούν οι ματσάρες στα προημιτελικά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τη Σεβίλλη, την ομάδα που είναι ταυτισμένη με το Europa League, οι οκτώ σύλλογοι που έχουν απομείνει στην διοργάνωση, κάνουν σήμερα το πρώτο βήμα  για να βρεθούν πιο κοντά στον τελικό.

Υπάρχει, βέβαια, μια άλλη ισπανική ομάδα και αυτή είναι η Μπαρτσελόνα, το πιο «βαρύ» όνομα αυτής της προημιτελικής φάσης.

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ, αναμένει πάντως ότι το γήπεδο της ομάδας με τους οπαδούς να δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα, καθώς οι Γερμανοί υποδέχονται απόψε τους Καταλανούς.  Οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε επίσημο αγώνα, αλλά η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 σε φιλικό το 1976. Για να φτάσει στα προημιτελικά, η γερμανική ομάδα (που είχε στον όμιλό της τον Ολυμπιακό) πέρασε από την Μπέτις.

Ομως γνωρίζει ότι αυτή η Μπαρτσελόνα του Τσάβι, είναι πλέον μία άλλη, διαφορετική ιστορία.

Η Λειψία είναι η επόμενη πρόκληση της Αταλάντα, ομάδα που είχε αφήσει εκτός στα πλέι οφ τον Ολυμπιακό.

Ο Ράιαν Κεντ ήταν ο ήρωας την τελευταία φορά που συναντήθηκαν Ρέιντζερς και Μπράγκα τη 2019-20, σκοράροντας στον γύρο των «32» για να…βυθίσει την πορτογαλική ομάδα.   Ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ κάνει το ντεμπούτο του στα προημιτελικά ως προπονητής, ενώ ο Κάρλος Καρβαχάλ στοχεύει να καθοδηγήσει τη νεανική του ομάδα πέρα ​​από τα τελευταία τους επιτεύγματα της φάσης των «32» των δύο προηγούμενων σεζόν.

Η Γουέστ Χαμ ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα αντιμετωπίζοντας την ομάδα που είναι ταυτόσημη με το Γιουρόπα Λιγκ, τη Σεβίλλη, σε μια αξέχαστη βραδιά στο ανατολικό Λονδίνο για να φτάσουν στα προημιτελικά. Η Λιόν του Πίτερ Μπος απέκλεισε την Πόρτο, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Ligue 1, αν και εξακολουθεί να τρέφει «μεγάλες φιλοδοξίες» στην Ευρώπη, όπου παραμένει αήττητη.

Τo σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Europa League

  • Λειψία (Γερμανία) – Αταλάντα (Ιταλία)  19:45- COSMOTE SPORT 3 HD
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 22:00 – COSMOTE SPORT 3 HD
  • Γουέστ Χαμ (Αγγλία) – Λιόν (Γαλλία) 22:00 – COSMOTE SPORT 5 HD
  • Μπράγκα (Πορτογαλία) – Ρέιντζερς (Σκωτία) 22:00 – COSMOTE SPORT 9 HD

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X