Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου 1-0: Έριξε τορπίλη το «κίτρινο υποβρύχιο»

Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου 1-0: Έριξε τορπίλη το «κίτρινο υποβρύχιο»
Photo Credits: INTIME

Η Βιγιαρεάλ πήρε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στα προημιτελικά του Champions League και χάρισε μια μοναδική παράσταση στους φίλους της, νικώντας την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου (1-0), χωρίς 5-5-0 και «πούλμαν» στην περιοχή, αποδεικνύοντας ότι η πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους μόνο τυχαία δεν ήταν και θα κυνηγήσει στο Μόναχο την ολοκλήρωση του θαύματος.

Η Μπάγερν ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ωστόσο η Βιγιαρεάλ στην πρώτη φάση που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή βρήκε το γκολ, με τον Ντανζούμα να σκοράρει με κοντινή προβολή, ύστερα από σουτ του Παρέχο. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε πάρει τα πάνω της, πίεζε αρκετά τους Γερμανούς και απειλούσε την εστία του Νόιερ.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ξεπερνούν το αρχικό σοκ και να ανεβαίνουν στο παιχνίδι, χωρίς όμως να βρουν την πολύ μεγάλη φάση. Ο Κίμιχ ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Μπάγερν, ο Λεβαντόφσκι ακίνδυνος και ο κίπερ της Βιγιαρεάλ, Ρούλι εξαιρετικός, αφού κρατούσε με σχετική άνεση καθαρή την εστία του. Στο 41′ η ισπανική ομάδα πέτυχε ακόμη ένα γκολ με σέντρα του Κοκλέν που πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και ακυρώθηκε. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τη Βιγιαρεάλ να πηγαίνει στην ανάπαυλα με προβάδισμα.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με τον ίδιο ρυθμό, με τη Βιγιαρεάλ να είναι ασταμάτητη, να απειλεί συνεχώς την εστία του Νόιερ και η Μπάγερν να μην μπορεί να τελειώσει σωστά μια φάση.

Ο Γκνάμπρι έκανε ένα ωραίο σουτ στο 50’ με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία. Τρία λεπτά αργότερα ο Μορένο είχε μια τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Νόιερ.

Στο 57’ παραλίγο να μπει το γκολ της χρονιάς όταν ο Νόιερ είχε βγει πολύ μακριά από την εστία του και ο Μορένο λίγο έλειψε να σκοράρει πίσω από το κέντρο. Η συνέχεια του παιχνιδιού κύλησε με το «κίτρινο υποβρύχιο» να πιέζει ασφυκτικά, ο Λεβαντόφσκι δεν είχε φανεί πουθενά στον αγώνα, με τον Πεντράθα να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 87’ όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Νόιερ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Μπάγερν πίεσε αρκετά στο φινάλε του ματς, φώναξε για πέναλτι σε αγκωνιά του Τόρες στον Γκορέτσκα, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Ισπανούς να παίρνουν σπουδαία νίκη και η Μπάγερν να καλείται να αλλάξει άμεσα εικόνα, ψάχνοντας την ανατροπή στη ρεβάνς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X