Φαντάσου απλά τι θα γίνει στην «Αγιά Σοφιά»!

Φαντάσου απλά τι θα γίνει στην «Αγιά Σοφιά»!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την εμπειρία στο «CΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟΝ», το πόσο άλλαξε την ΑΕΚ Β' και πόσο θα αλλάξει την ΑΕΚ ο ΝΑΟΣ της!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν όλα μαγικά και υπέροχα χθες στα Σπάτα και σίγουρα ο αείμνηστος Στέλιος Σεραφείδης έβλεπε από ψηλά τα παιδιά και τα «παιδιά» του και χαμογελούσε! Φτάσαμε στο «CΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟΝ» της ΑΕΚ μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Ανταμώσαμε με παλιές γνωστές φάτσες. Πήραμε το καφεδάκι μας και τα είπαμε στην είσοδο του νέου γηπέδου που θυμίζει έντονα το «Ν. Γκούμας».

Στη συνέχεια πήραμε θέση στην… εξέδρα, εκεί όπου είχαμε να κάτσουμε πολλά χρόνια, αναγκαστικά λόγω επαγγέλματος. Και όσο περνούσε η ώρα, ολοένα και περισσότερο μπαίναμε στο κλίμα του αγώνα, έστω και αν αυτός ήταν για τη Β’ ομάδα.

Η ΑΕΚ Β’ είναι μία ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο που έχει βάλει τις βάσεις, από το ξεκίνημα της σεζόν, έστω και αν αυτή η ομάδα στήθηκε στο άψε σβήσε. Ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία και σιγουριά. Ξέραμε επίσης ότι είχε πρόβλημα στο γκολ. Μία νίκη είχε όλη και όλη με δύο γκολ διαφορά, αυτή στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν είχε βάλει φέτος τρία γκολ.

Και όμως, αυτή η «τσιγγάνα» ομάδα με το που πάτησε το πόδι της στο γήπεδό της, που διαθέτει έναν αγωνιστικό χώρο χαλί (όσοι τον είδαν από κοντά παραμιλούσαν), όπου υπήρχαν περισσότεροι από 1.000 φίλοι της να την υποστηρίξουν (σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς όπου ήταν μόνη της), ως δια μαγείας μεταμορφώθηκε! Παράλληλα ο αντίπαλος χάζευε.

Τρία γκολ, επιθετικό ποδόσφαιρο, τραγούδι και καπνογόνα στην εξέδρα η οποία είναι τόσο κοντά και νιώθεις την άμεση επαφή που αποκτά ο παίκτης με τον οπαδό και τα φτερά που του δίνει στα πόδια. Ένα πολύ όμορφο γήπεδο μεταμόρφωσε θεαματικά προς το καλύτερο μία ομάδα που όλοι έλεγαν ότι είχε ταβάνι. Ένα γήπεδο την απογείωσε. Και να φανταστείτε είναι ημιτελές. Ακόμα δεν έχει γίνει η τρίτη εξέδρα, δεν έχουν γίνει οι ξενώνες, από τη μία πλευρά υπάρχουν… τούβλα και έξω από τη θύρα των επισήμων χώματα και σκόνη.

Το χθεσινό είναι ένα μικρό δείγμα από αυτό που έχει καταφέρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο οποίος έχει βάλει τις βάσεις για να εκτοξεύσει την ΑΕΚ. Ξέρω πολύ καλά ότι οι κομπλεξικοί θα βγάζουν αφρούς, αλλά δεν μου καίγεται καρφί. Ας βράσουν στο ζουμί τους. Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτό που ακολουθεί θα είναι πολύ μεγαλύτερο!

Φαντάσου λοιπόν όλη αυτή την ατμόσφαιρα να μεταφέρεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην «Αγιά Σοφιά». Όχι 1.000, αλλά 32.000 οπαδούς της ΑΕΚ να στήνουν πάρτι έξω από το γήπεδο κάτω από τον τεράστιο ατσάλινο Δικέφαλο. Να γεμίζουν σιγά σιγά τα καρεκλάκια στο γήπεδο και να προσμένουν με αγωνία το πέταγμα του αετού. Τη βόλτα του Οδυσσέα στην… Ιθάκη του. Και μετά, την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, την αποθέωση, το… κράξιμο στον αντίπαλο και στα… κοράκια από απόσταση αναπνοής, την πίεση στον αντίπαλο και το pushάρισμα στους «κιτρινόμαυρους». Τα μπετά και τα τούβλα θα παίξουν μπάλα και μάλιστα μεγάλη!

Οι προϋποθέσεις δεν αλλάζουν!

Επειδή είμαι απόλυτα βέβαιος πως θα βρεθούν αρκετοί που έχουν πάρει «διαζύγιο» με τη λογική και θα πούνε δηλαδή να μην κάνει μεταγραφές και να πάει η ομάδα ως έχει στο νέο γήπεδο και να δούμε τότε Βούλγαρη αν θα παίζουν μπάλα τα μπετά, η απάντηση είναι ότι αν τόσο σας κόβει, τότε μπορείτε να αποχωρήσετε από το blog.

Η ΑΕΚ πρέπει να βρει μέχρι το τέλος του μήνα προπονητή που να είναι τέτοια προσωπικότητα που δε θα επιτρέπει σε κανέναν ποδοσφαιριστή και σε κανένα εξωαγωνιστικό και μη παράγοντα της διοίκησης να κόβει «βόλτες» στα Σπάτα και να κάνει «αναλύσεις». Θα πρέπει να έχει τις απαραίτητες εμπειρίες πρωταθλητισμού και να έχει αφήσει το στίγμα του όπου έχει δουλέψει. Μόνο με μία τέτοια περίπτωση μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της η ΑΕΚ.

Και φυσικά, θα πρέπει να βρει και άλλους Στάνκοβιτς και άλλους Κριχόβιακ προκειμένου να ανεβάσει πολλά επίπεδα την ποιότητα του ρόστερ της. Δύο μόνο ποδοσφαιριστές έκαναν τη διαφορά στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» όχι από τον Ολυμπιακό, αλλά από την εικόνα της ΑΕΚ. Και ξέρετε γιατί; Διότι στην μεν περίπτωση του Στάνκοβιτς όλοι συζητάμε «κοίτα τι έβγαλε» στη δε περίπτωση του Τσιντώτα «δεν… έφταιγε». Στη μεν περίπτωση του Κριχόβιακ λέμε «κοίτα πως προωθεί τη μπάλα με δύο μόλις επαφές και με προσποίηση σε αντιπάλους και στους άλλους χαφ σχολιάζουμε πως γυρνάνε γύρω από τον εαυτό τους και δίνουν τη μπάλα πλάγια και πίσω.

ΥΓ: Πέρασαν κιόλας 23 χρόνια από το ιστορικό ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που σταμάτησε τις βόμβες και τον πόλεμο. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ στην ιστορία του μεγαλύτερου και ενδοξότερου προσφυγικού συλλόγου της χώρας. Και για να μην παρεξηγηθώ, δε υπονοώ τίποτα απολύτως, απλά θα πιαστώ από την ατάκα του κ. Νικολαΐδη, ο οποίος είπε ότι είναι μεγαλύτερο επίτευγμα και από την κατασκευή του γηπέδου. Για μένα δεν είναι. Είναι όμως ισότιμο με έναν τίτλο! Έναν τίτλο που καμία άλλη ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να «σηκώσει».

ΥΓ 2: Πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος, όταν πας και κάνεις γκράφιτι στο νέο γήπεδο. Είτε στο ντουβάρι του αγωνιστικού χώρου, είτε στο καρεκλάκι. Και πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος στο… τετράγωνο. όταν πας και πατάς στα καρεκλάκια στο «CΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟΝ» για να κατέβεις από την πάνω σειρά στην κάτω, με αποτέλεσμα τα 100 κιλά βλακείας που κουβαλάς σε αυτό το κορμί να κάνουν ζημιά στο κάθισμα. Πάντα ένας ανεγκέφαλος μπορεί να σε ξενερώσει σε δευτερόλεπτα…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X