Ανόρθωση: Ο Ουάρντα πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και δέχτηκε αντικείμενα

Ανόρθωση: Ο Ουάρντα πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και δέχτηκε αντικείμενα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμρ Ουάρντα σκόραρε με την Ανόρθωση, πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι του πέταξαν αντικείμενα.

Η Ανόρθωση τέθηκε αντιμέτωπη με το ΑΠΟΕΛ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (νίκη 2-1 του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ματς). Στο 43′ ο Αμρ Ουάρντα έκανε το 1-0 με κεφαλιά και πήγε να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς των φιλοξενούμενων. Ο τρόπος που το έκανε είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί αντικείμενα.

Ο Αιγύπτιος τρόλαρε τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Κβιλιτάια, ο οποίος είχε πανηγύρισε έτσι προ ημερών, στο νικηφόρο (2-1) παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της Ανόρθωσης για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο που κάλυψε το ματς, την Cablenet, ο Ουάρντα προκάλεσε εκνευρισμό στον πάγκο της ομάδας του με την κίνησή του αυτή. Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης έδωσαν εντολή να τον απομακρύνουν από το πέταλο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X