Στην ΑΕΚ το εμπόριο ονείρων τελείωσε το 2013...

Στην ΑΕΚ το εμπόριο ονείρων τελείωσε το 2013...
Photo Credits: INTIME

Όσοι σήμερα πήγαν στο «Σεραφείδειο» και βρέθηκαν... στην οδό Καππαδοκίας έξω από τη θύρα 18, κατάλαβαν πολύ καλά τι παίζει με την ΑΕΚ τα τελευταία 9 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ευρύτερο πλαίσιο των αλλαγών που έχουν γίνει στην ΑΕΚ από το 2013 μέχρι και σήμερα και το πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν εκτός από το γήπεδο, να αρχίσει να δημιουργείται αυτό που δημιουργείται και στα Σπάτα, γράψαμε από νωρίς σήμερα.

Ωστόσο για τους 1000 και βάλε που σήμερα είχαν το δικαίωμα βάσει σταδίου αδειοδότησης και την ευκαιρία, να βρεθούν στο πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο», υπάρχει το πριν και το μετά από αυτό. Για μένα προσωπικά τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Κατάλαβα σε μια στιγμή, πως 19 χρόνια τώρα δε πάω στο γήπεδο να δω την ΑΕΚ. Πάω σε ένα γήπεδο να δω έναν αγώνα της ΑΕΚ. Και σήμερα κατάλαβα πως ακόμη και σε αυτό που υποτίθεται πως είναι γηπεδούχος, είναι μια ξένη, απλά φιλοξενούμενη. Για την ακρίβεια το κατάλαβα πιο έντονα από ποτέ, γιατί σαφώς όλοι το νιώθουμε έτσι κι αλλιώς.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ και το πρώτο της ματς στο «Σεραφείδειο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X