ΑΕΚ: Στο «Σεραφείδειο» ο Μελισσανίδης - Επιθεώρησε τις εργασίες στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρόδοτο

ΑΕΚ: Στο «Σεραφείδειο» ο Μελισσανίδης - Επιθεώρησε τις εργασίες στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρόδοτο
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στο «Σεραφείδειο» για το ματς της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται στο «Σεραφείδειο» τον Ηρόδοτο για την 29η αγωνιστική της Super League 2, παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» σε ένα γήπεδο ο ίδιος εμπνεύστηκε και κατασκεύασε, δίνοντας το όνομα του Σεραφείδη για να τιμήσει τη μνήμη του λατρεμένου σε όλους κύριου Στέλιου, που από εκεί ψηλά που βρίσκεται παρακολουθεί με περηφάνια τα παιδιά της ΑΕΚ να παίζουν στο… δικό του γήπεδο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ημίχρονο της αναμέτρησης κατέβηκε στους εσωτερικούς χώρους του «Σεραφείδειου» για μια ακόμα επιθεώρηση και μια πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του στο έργο και όλες τις παρατηρήσεις του για τις παρεμβάσεις που θα χρειαστεί να γίνουν στη συνέχεια μετά το σημερινό test event απέναντι στον Ηρόδοτο.

Ο όλος σχεδιασμός του «Σεραφειδείου» και το όλο πλάνο εξαρχής έγινε με σκοπό να θυμίζει την παλιά Νέα Φιλαδέλφεια κάτι που είναι εμφανές στους περισσότερους χώρους και κυρίως στον εξωτερικό τοίχο της κεντρικής εξέδρας που θυμίζει έντονα το «Νίκος Γκούμας» με το τουβλακι που έγινε… μάχη για να βρεθεί!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X