Αίσχος! Βανδαλισμοί στο σχολικό γυμναστήριο που προπονούνται οι ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Αίσχος! Βανδαλισμοί στο σχολικό γυμναστήριο που προπονούνται οι ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν κάποιοι στο γυμναστήριο που προπονούνται τα μικρά παιδιά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε απίστευτους βανδαλισμούς προχώρησαν κάποιοι στο σχολικό γυμναστήριο στο Γυμνάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας στην Οδό Ιασωνίδου όπου προπονούνται οι ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ.

Φαίνεται πως ορισμένοι ανεγκέφαλοι δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να σπάσουν με πέτρες τα τζάμια και να προκαλέσουν ζημιές στις πόρτες, θέτοντας έτσι εκτός λειτουργίας τον χώρο που φιλοξενούσε μικρά παιδιά. Να τονίσουμε πως την ημέρα των επεισοδίων ακολούθησε «κυνηγητό» της αστυνομίας για την εύρεση των δραστών.

Το ζητούμενο πλέον είναι πως από τον Δήμο θα πρέπει να κλείσουν το γυμναστήριο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές καθώς υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Πραγματικά απαράδεκτο και τραγικό ταυτόχρονα ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως το να σπάνε τζάμια σε ένα σχολικό γυμναστήριο που «φιλοξενεί» τα όνειρα και την αγάπη δεκάδων παιδιών, είναι μαγκιά και επίδειξη δύναμης. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Δήμος επιβαρύνεται με έξοδα για την κάλυψη των ζημιών που προκαλούν ανεγκέφαλοι σε σχολεία, σε γυμναστήρια και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι πως ο αθλητισμός και η υγεία θα νικήσει και πάλι θέτοντας στο περιθώριο τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Δείτε τις φωτογραφίες του enwsi.gr

Αίσχος! Βανδαλισμοί στο σχολικό γυμναστήριο που προπονούνται οι ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Αίσχος! Βανδαλισμοί στο σχολικό γυμναστήριο που προπονούνται οι ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Αίσχος! Βανδαλισμοί στο σχολικό γυμναστήριο που προπονούνται οι ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X