ΑΕΚ: «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης της ΑΕΚ Β' στο «Σεραφείδειο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ μπαίνει στο «Σεραφείδειο»!

Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα είναι έτοιμο εδώ και λίγο καιρό και πλέον εκτός από προπονήσεις θα γίνονται και αγώνες.

Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα στις 15:00 στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Β’ με τον Ηρόδοτο για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του Viber Community δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το «Σεραφείδειο», ενώ σημείωσε αρχικά: «Καλή σας ημέρα! Μια ιστορική μέρα», για να συνεχίσει γράφοντας «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη».

Εκτός αυτών η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε έκκληση σε όσους παραβρεθούν στο ματς στο ματς με τον Ηρόδοτο να συμμορφωθούν άμεσα με τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί όλους όσοι έρθουν στα Σπάτα με τα δικά τους αυτοκίνητα για τον αγώνα της ΑΕΚ Β με τον Ηρόδοτο τόσο κατά την προσέλευσή τους στο Σεραφείδειο όσο και κατά την αποχώρησή τους να συμμορφώνονται άμεσα με τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας», σημείωσε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε τις εικόνες και τα VIDEO που δημοσίευσε η ΑΕΚ από το «Σεραφείδειο»

ΑΕΚ: «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X