Πάτρα: Νέα τροπή – Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης τις επόμενες ώρες, τι θα υποστηρίξει

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο πατέρας του Μάνου δουλεύει σε φαρμακαποθήκη – Εκεί στρέφονται οι έρευνες για την κεταμίνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Πάτρας, καθώς λίγες ώρες αφού μπήκε στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης προχωρά ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, αποφασισμένος να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στη φυλακή μετά την απολογία της για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας, φέρεται ο Μάνος Δασκαλάκης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα εμφανιστεί άμεσα στην ανακρίτρια.

Πότε αναμένεται να πάει στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αποκλείεται μάλιστα, να προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο σήμερα ή αύριο για να υποβάλλει τα σχετική δήλωση, διαχωρίζοντας έτσι και σε νομικό επίπεδο τη θέση του από την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέροντας μάλιστα πως η ουσία αυτή δεν υπάρχει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπως η υποστηρίζει η κατηγορουμένη στην προσπάθεια της να αντικρούσει το κατηγορητήριο.

Την ίδια στιγμή, η ανακριτική έρευνα για την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας την οποία διεξάγει  η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, εισέρχεται σε νέα φάση τη δικαστική λειτουργό να έχει ζητήσει  ήδη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης μητέρας, προκειμένου να δώσει απάντηση στο ερώτημα πως η κατηγορουμένη προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την οποία, σύμφωνα με τη δικογραφία, χορήγησε στο παιδί της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X