Κλοπ: «Ο Βλαχοδήμος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μπενφίκα»

Κλοπ: «Το μικρότερο πρόβλημα που έχω είναι αν θα φτάσουμε τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης, για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε η Λίβερπουλ, νικώντας μέσα στο «Ντα Λουζ», 3-1 τη Μπενφίκα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε, μεταξύ άλλων, και στην απόδοση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, υποστηρίζοντας πως ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μπενφίκα.

Σε συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ δήλωσε:

«Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη. Η Μπενφίκα πάλεψε για τη ζωή της, περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό είδα. Ο τερματοφύλακάς τους ήταν ο καλύτερος παίκτης τους, έκανε μερικές καλές αποκρούσεις.

Όταν μείωσαν το σκορ η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στο γήπεδο αλλά με τις τρεις αλλαγές που κάναμε, μπορέσαμε και ηρεμήσαμε την κατάσταση».

Στη συνέχεια, ο Κλοπ τόνισε:

«Στο φινάλε θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και τέταρτο γκολ αλλά εδώ δεν είναι η χώρα των ονείρων. Θα προσπαθήσουν στο Άνφιλντ όπως έκαναν και με τον Άγιαξ. Γνωρίζουμε την ποιότητά τους.

Η σειρά δεν έχει τελειώσει. Το ξέρουμε. Μακάρι να μην τους είχαμε επιτρέψει να έχουν την ευκαιρία τους αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το άξιζαν».

Για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι που ακολουθεί, Κυριακή στις 18:30, ο Κλοπ σημείωσε:

«Αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους μήνες είναι να φτιάξουμε μία καλύτερη βάση για αυτό το ματς. Όλοι ξέρουν για τη σημασία των αγώνων που ακολουθούν αλλά έπειτα θα έρθουν και άλλοι δυσκολότεροι.

Εάν δεν μπορέσουμε να έρθουμε 1οι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε 2οι επιχειρώντας κάποια στιγμή να κάνουμε την προσπέραση. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X