Θέλει Γκαλάν στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Θέλει Γκαλάν στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει παίκτη για την αριστερή πλευρά της άμυνας για να ανταγωνιστεί ποιοτικά και να μπορεί να δώσει ανάσες στον Άλμπα την νέα σεζόν όποτε χρειαστεί και απ’ ό,τι φαίνεται ο  «εκλεκτός» είναι στη Θέλτα.

Η εμφάνιση του Χάβι Γκαλάν στον αγώνα της Θέλτα με την Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε στο μυαλό του Τσάβι ότι ο 27χρονος Ισπανός μπακ έχει την ποιότητα, την ταχύτητα και την επιθετικότητα για να ανταγωνιστεί τον Άλμπα.

Αυτή την στιγμή ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τον έχει πρώτο στην λίστα των αριστερών μπακ πάνω και από τον Γκριμάλντο (Μπενφίκα) αλλά και τον Άλεξ Μορένο (Μπέτις).

Το δυσάρεστο για την Μπαρτσελόνα είναι ότι ο Γκαλάν έχει συμβόλαιο με την Θέλτα ως το 2026. Την ίδια ώρα η Μπενφίκα θέλει δέκα εκατομμύρια Ευρώ για τον Γκριμάλντο ποσό που δεν συζητά καν η Μπάρτσα για παίκτη που σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X