Σταμάτης Βούλγαρης: «Αυτό που καίει είναι η νίκη επί του Άρη και ο προπονητής» (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου - Τσίλη - Τσίμπο και Τσατάλη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Σταμάτη Βούλγαρη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τώρα στρέφει το βλέμμα της στο παιχνίδι με τον Αρη, το οποίο και πρέπει να πάρει πάση θυσία.

Ο Σταμάτης Βούλγαρης, στο σημερινό του σχόλιο για την επικαιρότητα της ΑΕΚ τονίζει ότι αυτή τη στιγμή η Ενωση «καίγεται» για νίκη απέναντι στους «Θεσσαλονικείς» έτσι ώστε να βάλει βάσεις Ευρώπης από νωρίς. Μάλιστα, της αναμέτρησης με τον Αρη, πολύ σημαντική είναι και η εύρεση του νέου προπονητή, ο οποίος πρέπει άμεσα να ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο της ημέρας από τον αρθρογράφο του enwsi.gr Σταμάτη Βούλγαρη:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X