ΑΕΚ: Οι επαφές με τον Γκαρσία και το κριτήριο για τον νέο προπονητή

Πάνος Λούπος: «Ο Ρούντι Γκαρσία, η αντίδραση της ΑΕΚ και το... υψηλότερο συμβόλαιο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, έφερε την ΑΕΚ σε θέση ισχύος για την ευρωπαϊκή έξοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαφώς και δεν μπορεί να πανηγυρίζει κάποιος για μια ισοπαλία κόντρα με τον Ολυμπιακό, αλλά το γεγονός πως πήρε πόντο και σκόραρε σε γήπεδο που είχε μόνο ήττες και δεν πετύχαινε γκολ από το 2019, λέει πολλά.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την γκέλα του Αρη, διατήρησε για την ΑΕΚ τη δυνατότητα να ελέγχει εκείνη το μέλλον της. Και παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα να ψάχνει πιο εντατικά για τον έτερο στόχο, την αναδιοργάνωση ενόψει της νέας σεζόν.

Για την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θέλει να έχει καταλήξει στον εκλεκτό για τη θέση του προπονητή – και ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα αν και πόσες αλλαγές θα υπάρξουν στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ – μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Αυτός είναι ο χρονικός στόχος που έχει τεθεί, αν και παραμένει εξαιρετικά δύσκολο η ΑΕΚ να βρει όσα θέλει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Δηλαδή, προπονητή με εμπειρίες και προσωπικότητα, με όρεξη για δουλειά και δυνατό όνομα.

Διαβάστε περισσότερα για τις επαφές με τον Γκαρσία και το κριτήριο για τον νέο προπονητή

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X