Δεν κρατιέται ο Ανγκόλα - Όλο το πλάνο για την επιστροφή του παικταρά με την φανέλα της ΑΕΚ!

Δεν κρατιέται ο Ανγκόλα - Όλο το πλάνο για την επιστροφή του παικταρά με την φανέλα της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr ρώτησε, έμαθε και έχει όλες τις απαντήσεις για την επάνοδο του Μπράιαν Ανγκόλα

Είναι γεγονός ότι μια μέρα που υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ότι ο παικταράς Μπράιαν Ανγκόλα επιστρέφει στις προπονήσεις, είναι σίγουρα μια καλή μέρα για την ΑΕΚ.

Ο Κολομβιανός ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό, που του προκάλεσε μια μυοκαρδίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για παραπάνω από 2,5 μήνες. Ήταν 16 Ιανουαρίου όταν η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι βγαίνει εκτός ομάδας επ’αόριστον, κάτι που σόκαρε όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Όλον αυτόν τον καιρό ο Ανγκόλα ήταν σαν θηρίο στο κλουβί αφού του έλειπε το μπάσκετ και δεν δίσταζε να το δείξει και με αναρτήσεις του στα σόσιαλ μίντια.

Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού ξεκινάει προπονήσεις. Τα τελευταία τεστ έδειξαν ότι η φλεγμονή στην καρδιά έχει φύγει ολοκληρωτικά και οι γιατροί του έδωσαν το ΟΚ για να επανέλθει στην ενεργό δράση. Βέβαια και αυτό δεν είναι τόσο απλό. Ο Ανγκόλα εδώ και 2,5 μήνες δεν επιτρεπόταν να κάνει οποιαδήποτε άθληση, με λίγα λόγια δεν μπορούσε ούτε να ιδρώσει.

Αυτό σημαίνει ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι αρκετά πίσω και πρέπει σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ώστε να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αρχικά το πρώτο στάδιο είναι να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και με τον καιρό να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, αρχικά χωρίς επαφές και στην συνέχεια κανονικά.

Η ΑΕΚ έχει δύο ακόμα παιχνίδια πριν την διακοπή του Πάσχα, το εντός έδρας του Σαββατοκύριακου με το Λαύριο και της επόμενης αγωνιστικής με τον Προμηθέα. Μετά υπάρχει διακοπή 2 εβδομάδων, για να ξεκινήσει και πάλι η Basket League αρχές Μαϊου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν στην ΑΕΚ, τότε υπολογίζουν να είναι έτοιμος ώστε να αγωνιστεί ξανά με την «κιτρινόμαυρη φανέλα» για να προλάβει 3 αγώνες πριν την έναρξη των play-off.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η επιστροφή Ανγκόλα σε συνδυασμό με την επανεμφάνιση του Λάνγκφορντ θα ενισχύσει πολύ το ρόστερ μετά την διακοπή και ο Κούρο Σεγκούρα θα έχει αρκετές και ποιοτικές λύσεις στα χέρια του, για ένα καλό finish στο πρωτάθλημα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X