Champions League γυναικών: Sold out τα εισιτήρια για το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βόλφσμπουργκ

Champions League γυναικών: Sold out τα εισιτήρια για το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βόλφσμπουργκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Sold out μέσα σε λίγες ώρες από τη διάθεσή τους στον κοινό έγιναν τα εισιτήρια της Μπαρτσελόνα για το ματς με τη Βόλφσμπουργκ στις 22 Απριλίου στο Καμπ Νου.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον ημιτελικό του Champions League γυναικών, με τον καταλανικό σύλλογο να κάνει γνωστό πως την Τρίτη (5/4) εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Θυμίζουμε πως μέχρι το πρωί η ομάδα είχε ανακοινώσει πως είχαν ήδη πουληθεί 50.000 εισιτήρια και λίγες ώρες αργότερα έκανε γνωστό πως συμπληρώθηκε ο μέγιστος αριθμός θεατών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης κόντρα στη Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα κατέρριψε το απόλυτο ρεκόρ σε αγώνα γυναικών, φτάνοντας τους 91.553 θεατές.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X