«Υπογράφει 4ετες συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Μπακασέτας»

Επική ανάρτηση από Τράμπζονσπορ σε... άπταιστα greeklish για τον Μπακασέτα
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος να μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Τάσος Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προ των πυλών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Ελληνας άσος σύμφωνα με την εφημερίδα Fanatik και τον τηλεοπτικό σταθμό Haber Turk «έχει δώσει τα χέρια με τον πορτογαλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν».

Όπως έχει ήδη γραφτεί στην Τουρκία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπάθησε τον Γενάρη να τον αποκτήσει, πληρώνοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του, αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Τορίνο είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Έλληνα παίκτη. Ο Μπακασέτας επέλεξε τη Λισαβόνα. Ο μάνατζερ του 28χρονου παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης, έχει δώσει τα χέρια με τον πορτογαλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συμφώνησε να πληρώσει τα 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Ο Μπακασέτας θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Κέρδιζε 1.250.000 ευρώ ετησίως από την Τραμπζονσπόρ και τώρα θα λαμβάνει κάθε χρόνο 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τον πορτογαλικό σύλλογο», προσθέτουν.

Ο Mπακασέτας, οδηγώντας την Τραμπζονσπόρ προς την κατάκτηση του τίτλου, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 35 παιχνίδια με την ομάδα της Τουρκίας τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X