Καταγγελίες για μαχαιρώματα σε αγώνα Γ' Εθνικής!

Καταγγελίες για μαχαιρώματα σε αγώνα Γ' Εθνικής!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε με επιστολή της προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η ΕΠΣ Κέρκυρας.

Όπως αναφέρεται, σημειώθηκαν επεισόδια στον αγώνα της Κυριακής (03/04) ανάμεσα σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και Λευκίμμη, με τους Κερκυραίους να κάνουν λόγο για «συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο».

Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι κέρδισαν συνολικά τρία πέναλτι, ενώ η Λευκίμμη είχε δύο αποβολές παικτών.

Το εν λόγω αποτέλεσμα έφερε τους νικητές σε θέση ισχύος αναφορικά με τη σωτηρία στον 2ο όμιλο, μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Αναλυτικά:

Προς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
1.Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη
2.Αρχηγό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

3.Γραφείο Προέδρου ΕΠΟ
4.Αγωνιστικό Τμήμα Γ Εθνικής ΕΠΟ
Θέμα: Γεγονότα ποδοσφαιρικού αγώνα Γ εθνικής , Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αξιότιμε, Κύριε Υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας ( Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε.

Ευχαριστούμε θερμά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X