Πρόταση γάμου σε γήπεδο της Λαμίας: Την «τρόμαξε» και μετά της έδωσε το δαχτυλίδι (VIDEO)

Πρόταση γάμου σε γήπεδο της Λαμίας: Την «τρόμαξε» και μετά της έδωσε το δαχτυλίδι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίσως η πιο ευφάνταστη πρόταση γάμου σε ποδοσφαιρικό γήπεδο έγινε το απόγευμα της Κυριακής (3/4) σε αναμέτρηση για την β’ κατηγορία της Φθιώτιδας στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Κομποταδων και τον Ηρακλή Ροδίτσας στο γήπεδο τον Κομποτάδων.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας, Ντίνος Κουτσοχάνος, «έγραψε» καλά το σενάριο της πρότασης γάμου για την αγαπημένη του, Ιωάννα, όπως αναφέρει το lamianow.gr.

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και «σφάδαζε»… «ανησυχώντας» τους συμπαίκτες του οι οποίοι ήταν στο «κόλπο» και φώναξαν τον γιατρό του αγώνα να μπει στο γήπεδο.

Η κοπέλα αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, μπήκε τρέχοντας στο γήπεδο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο νεαρός. Τότε σηκώθηκε και της πρόσφερε το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου, με την κοπέλα να λέει «ναι».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X