Η ΑΕΚ δούλευε τα κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και τελικά το έβαλε… από το δεύτερο! (VIDEO)

Η ΑΕΚ δούλευε τα κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και τελικά το έβαλε… από το δεύτερο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η πρωτοβουλία του Νορντίν Άμραμπατ όταν είδε τον Νταμιάν Σιμάνσκι να έχει τραβηχτεί μακριά από την περιοχή για να πάρει φόρα στο 1-1 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία της μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ευτυχώς για την ίδια δεν… κατέρρευσε ξανά σε ντέρμπι, ειδικά όταν βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη, όπως και στο ξεκίνημα του β’ και θα μπορούσε να πάρει το διπλό αν ήταν πιο δουλεμένη σε συνθήκες οργανωμένης επίθεσης, αλλά και στο πως πρέπει να αμύνεται αν και εκεί τα ατομικά λάθη της κάνουν την ζωή και φέτος πολύ δύσκολη.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη είναι το πως σκόραρε. Από κόρνερ του Άμραμπατ και κεφαλιά-δυναμίτη του Σιμάνσκι για το 1-1. Το παράξενο είναι ότι η ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες στα Σπάτα δούλεψε τα κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ώστε να εκμεταλλεύεται την πρώτη κεφαλιά και να φέρνει την μπάλα μέσα στην εστία του Βατσλίκ για να γίνουν πιο εύκολες οι προϋποθέσεις για γκολ.

Αντιθέτως, στο 43’ ο Άμραμπατ από δεξιά εκτέλεσε το κόρνερ στο 2ο δοκάρι, έχοντας δει τον Σιμάνσκι να έχει αποτραβηχτεί από το… μπούγιο κοντά στον Βατσλίκ. Ο Πολωνός πήρε φόρα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Εμβιλά έμεινε στην θέση του και δεν τον ακολούθησε και όταν πήδηξε ήταν… αργά για τον Γάλλο και τον Βατσλίκ, ώστε να τον σταματήσουν πριν το 1-1.

Δείτε την φάση στο 1.25:

Πάντως, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο Ηλίας Κυριακίδης είναι προπονητές που ζητούν από τους παίκτες να παίρνουν πρωτοβουλίες και να βγάζουν το… ταλέντο τους στο γήπεδο. Οπότε ικανοποιήθηκαν από αυτή την φάση, έτσι όπως εξελίχθηκε.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X