Κόντε: «Θα είναι θαύμα αν τερματίσουμε στην τετράδα»

Κόντε: «Μένω στην Τότεναμ, δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ νίκησε εύκολα με 5-1 τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο, για την 31η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, για πρώτη φορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενισχύοντας την προσπάθεια της για τη συμμετοχή της στο Champions League  τη νέα σεζόν. Αν το πετύχει, αυτό θα ισοδυναμεί με θαύμα, κάτι σαν την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία , όπως σχετικά επανέλαβε, όπως είχε κάνει και πριν από ένα μήνα, ο Ιταλός τεχνικός των «Σπερς»:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για φιλοδοξίες, γιατί μου αρέσει να παίζω για να κερδίζω το πρωτάθλημα και να κερδίζω τρόπαια, αλλά σε αυτήν την κατάσταση αυτό είναι το Champions League. Αν τερματίσουμε στην τετράδα θα είναι ένα πραγματικό θαύμα, σαν να κατακτήσαμε την Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε σχετικά ο Κόντε και συμπλήρωσε:

«Εχουμε αρκετά παιχνίδια να παίξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε. Μπορούμε να παλέψουμε για αυτόν τον στόχο. Είναι σημαντικό να έχουμε αυτή τη φιλοδοξία και λάθος να την κρύβουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X