Ήξερες την εντυπωσιακή παράδοση της Άρσεναλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας;

Αρσεναλ: Πάει για Οντεγκααρντ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για το αποψινό τοπικό ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς στο ποδόσφαιρο έναν αγώνα στον οποίο ο αντίπαλος προπονητής μιας ομάδας να είναι ταυτισμένος με τον σύλλογο που αντιμετωπίζει, περισσότερο και από τους παίκτες που απαρτίζουν το σημερινό ρόστερ. Ο αποψινός αγώνας της Κρίσταλ Πάλας με την Άρσεναλ όμως είναι ακριβώς αυτό καθώς λίγοι μπορούν να πουν ότι έχουν δεθεί τόσο πολύ με μια ομάδα, όσο ο Πατρίκ Βιεϊρά με τους gunners. Ο Γάλλος προπονητής της Πάλας έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα Αγγλίας με την Άρσεναλ και 5 κύπελλα σε 9 χρόνια παρουσίας του στο Χάιμπουρι. Στο σήμερα, η χθεσινή νίκη της Τότεναμ, φέρνει την Άρσεναλ στην 5η θέση (έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από τους πετεινούς) και από τον αποψινό αγώνα κρίνονται πολλά ως προς το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα των κανονιέρηδων στην πρώτη τετράδα.

Κυρίαρχη στην προϊστορία

Στις 16 τελευταίες επισκέψεις της στο Σέλχαστ Παρκ, η Άρσεναλ έχει μόλις μια ήττα με 8 νίκες και 7 ισοπαλίες ενώ 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο Goal/Goal και Over 3.5. Στα τελευταία 15 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ σκοράρει σχεδόν 2 γκολ ανά αγώνα (σύνολο 29) δεχόμενη ταυτόχρονα σχεδόν ένα ανά αγώνα (σύνολο 14). Η επιλογή Over 3.5 στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ προσφέρεται σε απόδοση 3.25 από το Πάμε Στοίχημα.

Το σπάνιο στατιστικό στοιχείο

Στα τελευταία 18 παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας έχει πάρει 4 νίκες. Στις περιπτώσεις όμως που βρίσκει πρώτη γκολ δεν χάνει στα τελευταία 13 με 7 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η Άρσεναλ από την πλευρά της, είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τις λιγότερες φορές πρώτη γκολ στο πρωτάθλημα (μόλις 6). Η Πάλας να σκοράρει πρώτη στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 3.23 από το Πάμε Στοίχημα ενώ η Άρσεναλ σε απόδοση 2.22.

Σέντρα στο Λονδίνο στις 22:00, με το Πάμε Στοίχημα να προσφέρει περισσότερες από 440 επιλογές για τον κρίσιμο αγώνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X