Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έβγαλε ένταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερη σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού αλλά τελικά έμεινε στο 1-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Φάληρο

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Μπορεί να ξεκίνησε με μια λάθος έξοδο και χαμένη μονομαχία από τον Παπασταθόπουλο, όμως στη συνέχεια βοήθησε σημαντικά. Είχε σωστή θέση και αντίδραση και στο σουτ του Μασούρα στο φινάλε του ημιχρόνου και σε εξ επαφής σουτ του Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα του δευτέρου. Και στο γκολ του ΟΣΦΠ δεν είχε και μεγάλα περιθώρια αντίδρασης.

Λάζαρος Ρότα: Έκανε ένα καλό ματς και σίγουρα ήταν ο καλύτερος από την τετράδα της άμυνας. Κρατούσε τις περισσότερες φορές σωστά την θέση του, ενώ στα ανεβάσματα του βοήθησε σημαντικά. Και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να σκοράρει κιόλας μ’ ένα σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Θα έπρεπε να έχει ακολουθήσει μέχρι… τέλους τον Καρβάλιο στην φάση του γκολ του ΟΣΦΠ.

Σίμος Μήτογλου: Έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Με χαμένες μονομαχίες, με κακές εκτιμήσεις σε φάσεις, με βιαστικές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του, ακόμα και μ’ ένα τσαφ που παραλίγο να κοστίσει. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά και είχε ορισμένες πολύ καθοριστικές παρεμβάσεις, με αποκορύφωμα δυο σωτήρια τάκλιν μέσα στην περιοχή.

Όγκνιεν Βράνιες: Επέστρεψε μετά από καιρό στην ενδεκάδα, αλλά δεν ήταν σε καθόλου καλό απόγευμα. Έχασε πολλές φορές την θέση του και έκανε και κακές εκτιμήσεις σε φάσεις. Δυσκολευόταν πολύ με την μπάλα στα πόδια του και όχι μόνο δεν βοηθούσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν, αλλά την έκανε και δύσκολη την ζωή της ομάδας γενικώς.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Φαίνεται πως στα ματς απέναντι στον ΟΣΦΠ, κάτι παθαίνει. Μετά το μεγάλο λάθος που έκανε στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τώρα έκανε και ένα ακόμα και έδωσε επί της ουσίας δώρο το γκολ στον αντίπαλο. Και γενικώς έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Κάπως το μάζεψε το πράγμα στο δεύτερο και ήταν κάπως πιο συνεπής και πιο συγκεντρωμένος.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Καλό ματς έκανε ο Πολωνός χαφ και κυρίως έδειξε πόσο πολύ είχε λείψει από την ΑΕΚ ένας μέσος που να μπορεί να ανοίγει με τις μπαλιές του γήπεδο. Το έκανε εξαιρετικά και στο πρώτο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Άπλωνε πολύ καλά το παιχνίδι της ΑΕΚ ενώ έβλεπε συνεχώς γήπεδο. Κάποια στιγμή κουράστηκε, αλλά συνέχισε να είναι όσο μπορεί επιδραστικός στο παιχνίδι.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Κερδίζει στο… νήμα τον τίτλο του κορυφαίου της ΑΕΚ από τον συμπατριώτη του. Κυρίως διότι ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Γενικώς και ο Σιμάνσκι έτρεξε πολύ, μάρκαρε σωστά και έβγαλε και καλές συνεργασίες με τον «παρτενέρ» του στα χαφ και όχι μόνο. Είχε ένταση στο παιχνίδι του και αυτό φάνηκε πολύ στις μάχες που έδωσε. Κάποια στιγμή και αυτός έδειχνε κάπως κουρασμένος.

Νορντίν Άμραμπατ: Έδωσε την ασίστ για το γκολ του Σιμάνσκι με εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ. Αυτό του έδωσε τους περισσότερους πόντους στο παιχνίδι και το γεγονός πως έτρεξε πολύ και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο ουσιαστικός στον τρόπο που επιχείρησε να βγάλει συνεργασίες.

Στίβεν Τσούμπερ: Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχε σωστές κινήσεις χωρίς την μπάλα, αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε φάσεις στην άμυνα του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο εξακολούθησε να είναι κινητικός, αλλά όχι τόσο ουσιαστικός όσο στο πρώτο ημίχρονο.

Σέρχιο Αραούχο: Έτρεξε πολύ, πάλεψε πολύ και ήταν τακτικά απολύτως συνεπής. Έπαιξε ακόμα και ως εξτρέμ όταν η ομάδα ήταν σε θέση άμυνας. Δεν βρέθηκε ο ίδιος σε φάση να εκτελέσει, είχε ένα σουτ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έβγαλε πολύ και σημαντική δουλειά.

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε και με πρωτοβουλίες από την πλευρά του, αλλά όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να βγαίνει από το κλίμα του παιχνιδιού. Δεν πήγε τόσο πολλές φορές η μπάλα από την πλευρά του. Πάντως έδωσε και αυτός πολλές μάχες.

Πέτρος Μάνταλος: Ήταν η πρώτη κίνηση του Οφρυδόπουλου από τον πάγκο, προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει ακόμα περισσότερο την μπάλα στα πόδια η ομάδα και να «συνδέσει» περισσότερο τις γραμμές. Πήρε μπάλες στα πόδια του ο Μάνταλος, αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα.

Νταμιέν Λε Ταλέκ: Ήταν η δεύτερη αλλαγή στο φινάλε του ματς, για φρέσκα πόδια στην μεσαία γραμμή και ύψος στις στατικές φάσεις. Βοήθησε και στα δυο, στο λίγο που έπαιξε.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μπήκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και δεν πρόλαβε καν να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X