Μαρτίνς: «Δύσκολα τα πλέι οφ, η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς επιθετικούς»

Μαρτίνς: «Δύσκολα τα πλέι οφ, η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς επιθετικούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρο Μαρτίνς έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αναποτελεσματικότα των ποδοσφαιριστών του

Ο Πέτρο Μαρτίνς στάθηκε στην αναποτελεσματικότα των ποδοσφαιριστών του που είχαν ευκαιρίες, δεν πέτυχαν και άλλα γκολ όμως. Όπως είπε: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων, ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουνε, με πολλές φάσεις, κάναμε τις καλύτερες φάσεις και τις πιο κοντά στο γκολ, δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί για να τις μετατρέψουμε σε γκολ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός για τέταρτο παιχνίδι προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε σχολίασε… «Με τη δουλειά θα το αλλάξουμε αυτό, τα play offs είναι μια δύσκολη διαδικασία, με ντέρμπι. Παίξαμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ιδιαίτερα στους επιθετικούς παίκτες της. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε τα παιχνίδια αυτά αλλά πρέπει να τα κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να κάνουμε φάσεις όπως κάναμε σήμερα, θα πρέπει όμως να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πολύ τα επίπεδα της αποτελεσματικότητας μας. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τελείωμα των φάσεων και πιο προσεκτικοί. Είναι μακρύς δρόμος, τίποτα δεν έχει τελειώσει…»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X