Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Η αποψινή ΑΕΚ έχει τύχη…»

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Η αποψινή ΑΕΚ έχει τύχη…»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από τραγικό λάθος του Μοχαμάντι. Λίγο πριν το ημίχρονο, η Ένωση ισοφάρισε με κεφαλιά του Σιμάνσκι και πήγε στα ανάπαυλα με το 1-1.

Στην επανάληψη, η Ένωση θα πρέπει να διατηρήσει τη ψυχραιμία της και να χτυπήσει το ματς.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ πλήρωσε πάλι το πρώτο της λάθος. Όπως κάθε φορά, σε κάθε αγώνα. Η ΑΕΚ με ένα βολέ του Βατσλίκ, έβγαλε τον Μασούρα στην ιδανική θέση και έδωσε αυτός ασίστ στον Καρβάλιο για το 1-0. Και η ΑΕΚ πανικοβλήθηκε αμέσως και δέχθηκε και το δεύτερο γκολ που ευτυχώς ακυρώθηκε και έτσι παραμένει ζωντανή. Οργανωτικά είναι καλή με την μπάλα στα πόδια και φτιάχνει προϋποθέσεις για τελικές, αλλά δεν φτάνει αυτό. Μεγάλη δύναμη απόψε ο άξονας. Με τον Τσούμπερ είχε μεγάλη φάση για γκολ, ενώ το βρήκε το γκολ με την κεφαλιά-δυναμίτη του Σιμάνσκι. Παραμένει στο ματς και έχει ελπίδες, αρκεί να κάνει τα σωστά με την μπάλα στα πόδια και αμυντικά να είναι πιο σοβαρή ομαδικά και ατομικά. Η αποψινή ΑΕΚ έχει τύχη…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Θα μπορούσε να είναι ακόμα μια θλιβερή μέρα στη δουλειά για την ΑΕΚ. Σε παιχνίδι που το ελέγχει, έχει τις καλύτερες στιγμές και τελικά βρίσκεται πίσω στο σκορ στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου, έπειτα από τραγικό λάθος στην άμυνα. Ο Μοχαμάντι είναι μόνιμη πηγή κινδύνων, ο Βράνιες καρμανιόλα, αλλά τουλάχιστον αυτήν τη φορά υπήρξε αντίδραση και μέσα από στατική φάση, που δεν θα περίμενε κανείς να τρυπήσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό. Εχει ψωμί το ματς, η ΑΕΚ μόνο χαμένη δεν είναι.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα στεκόταν πολύ πιο ουσιαστικά στον αγνιστικό χώρο και αν όχι στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη φάση δέχθηκε ένα κωμικό -για ακόμα μία φορά- γκολ. Το κακό είναι ότι και στην αμέσως επόμενη φάση έδειξε σημάδια της περσινής σεζόν, όπου στο γκολ διαλυόταν, αλλά ευτυχώς υπήρχε οφσάιντ. Κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης από μία στατική φάση, διότι θα ήταν άδικο να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, αλλά και πάλι έδειξε σημάδια αποδιοργάνωσης. Μία με τη φάση του Μήτογλου που πήγε να το παίξει Μπεκενμπάουερ και μία στη φάση όπου ο Στάνκοβιτς είπε «όχι» στον Μασούρα. Το 1-1 είναι δίκαιο, αλλά χρειάζεται να «ξυπνήσουν» όλοι!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Πάλι από δικά της λάθη, η ΑΕΚ έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να της βάλει γκολ. Μετά την γκάφα του Μοχαμάντι, ήρθε αυτή του Μήτρογλου για να δώσει στο λιμάνι την ευκαιρία να απειλήσει και δεύτερη φορά. Ίσως να ήταν και η μοναδική φέτος που δεν πλήρωσε ένα ατομικό λάθος της. Κοντολογίς, αν ήταν ομάδα με περισσότερη πίστη στη νίκη και πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με ένα ή και δύο γκολ προηγούμενη. Αντιθέτως, τώρα λεμε πάλι καλά που το σκορ είναι ισόπαλο. Στα πρώτα 30 λεπτά είδαμε μετά από καιρό και κάποιες καλές συνεργασίες ειδικά όταν έρχεται ο Τσούμπερ τον άξονα και προσπαθεί να δημιουργήσει από εκεί. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει περισσότερο στον αγώνα ο Κριχόβιακ, ο οποίος κινείται σε λίγα τετραγωνικά και κάνει τα πολύ απλά και σίγουρα, δίχως να πολύ-καίγεται για την ιστορία του παιχνιδιού. Όμως πληρώθηκε για να κάνει τη διαφορά για αυτό περιμένουμε να δούμε στην επανάληψη.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Η αποψινή ενδεκάδα αν η ΑΕΚ ήταν ομάδα που είχε σφραγίδα προπονητή κι αγωνιστική ταυτότητα, μαζί και τη ψυχολογία που δημιουργούν αυτά, όπως και δύο τουλάχιστον επιλογές πιο υψηλού επιπέδου στην αμυντική γραμμή, θα ήταν ένα σύνολο πρωταθλητισμού. Αλλά της λείπουν αυτά τα στοιχεία και σε τέτοια ματς φαίνεται περισσότερο. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που υπερέχει σε αγωνιστική ταυτότητα και ψυχολογία, αυτό που κρατάς από το πρώτο ημίχρονο είναι πως δε χάνεις ενώ βρέθηκες πίσω με 1-0 και μπορούσες να προλάβεις να φας δεύτερο πριν την ανάπαυλα. Η ΑΕΚ πρέπει να σφίξει κι άλλο στο κέντρο με κάποια κίνηση και να προσευχηθεί κάποια μύγα να τσιμπήσει τον Βράνιες και να γίνει πάλι κανονικός στόπερ, αλλά και να σταματήσει τον κατήφορο με τα λάθη και την έλλειψη ισορροπίας στις κινήσεις του ο Μοχαμαντί. Δεν θα είναι εύκολο.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Είναι καλή η ΑΕΚ, έχοντας μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, να τρώει συνεχώς γκολ στην πρώτη τελική του αντιπάλου. Σήμερα το τραγικό λάθος, το έκανε ο Μοχαμαντί, που μαζί με τον Βράνιες, είναι οι αδύναμοι κρίκοι της ομάδας. Ισοφάρισε η «Ένωση» από την ωραία προσπάθεια των Άμραμπατ και Σιμάνσκι, εκτιμώ ότι θα απειλήσει και στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά αν ο Αραούχο δεν μένει τόσο μακριά από την περιοχή, αλλά για τα μετόπισθεν… ο Θεός βοηθός.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X