Τσαμπουκάδες και μπραβιλίκια εις βάρος της ΑΕΚ Β’ ξανά στο Αιγάλεω!

Τσαμπουκάδες και μπραβιλίκια εις βάρος της ΑΕΚ Β’ ξανά στο Αιγάλεω!
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα έγιναν χθες εις βάρος της ΑΕΚ Β' στο Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία φορά η αποστολή της ΑΕΚ Β’ έγινε δέκτης επίθεσης σε αγώνα της Super League.

Και πλέον δεν μπορεί να λογίζεται ως τυχαίο γεγονός…

Και αυτό διότι χθες στο Αιγάλεω η Ένωση στο ημίχρονο του αγώνα είδε μπράβους, διοικούντες και ανθρώπους της ομάδας των Δυτικών Προαστίων να επιτίθενται λεκτικά με αισχρές εκφράσεις στους «κιτρινόμαυρους», παίκτες και στελέχη, ενώ έσπρωχναν και τους παίκτες απειλώντας τους.

Μάλιστα, μάρτυρας όλων αυτών ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της Ένωσης χθες στο ματς (διαθέτει το δίπλωμα και κάλυψε το κενό απόντος του Παναγιωτάρα).

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι μπαίνοντας προς την φυσούνα του γηπέδου οι οπαδοί, ακόμη και τα μικρά ball boys έφτυναν και προπηλάκιζαν τους «κιτρινόμαυρους» που έμπαιναν μέσα. Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Ηλίας Ατματσίδης και ο Παναγιώτης Κονέ πάντως μπήκαν στην μέση και τους απώθησαν για να προστατεύσουν την ομάδα και κάπου εκεί έληξε το νέο χοντρό επεισόδιο. Και λέμε νέο, διότι είχαν γίνει διάφορες ομορφιές και στο πρώτο ματς ΑΕΚ Β’ – Αιγάλεω στο ίδιο γήπεδο εντός και εκτός γηπέδου.

Στο τέλος του αγώνα πάντως, οι άνθρωποι της διοίκησης του Αιγάλεω ζήτησαν συγγνώμη από την αποστολή της ΑΕΚ για την κάκιστη συμπεριφορά και ζήτησαν να μην δοθεί συνέχεια.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά εις βάρος της αποστολής της ΑΕΚ Β’, όπως στο Αιγάλεω στον πρώτο γύρο, αλλά και στη Ρόδο πρόσφατα.

Να θυμίσουμε τέλος ότι χθες την ώρα των δηλώσεων του Μιχάλη Παυλή, οπαδοί του Αιγάλεω τον έβριζαν χυδαία όπως και την ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X