ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μικρότερο τμήμα των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ δείχνει το μέλλον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ακαδημίες αποτελούν το μέλλον της ΑΕΚ που στηρίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής.

Φέτος έχει γίνει μια σημαντική προσπάθεια με την στελέχωση του προπονητικού τιμ από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές που θα μαθαίνουν στα παιδιά τα μυστικά του βόλεϊ. Ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου έχει αναλάβει φέτος την επίβλεψη των ακαδημιών έχοντας και την στήριξη της διοίκησης. Το μικρότερο τμήμα της ΑΕΚ είναι αυτό των μίνι με τα μικρά κορίτσια να φορούν με καμάρι και περηφάνια την φανέλα του «Δικεφάλου».

Ο προπονητής Χρύσανθος Σαμουήλης έχει καταφέρει οι μικρές του αθλήτριες να απολαμβάνουν την προπόνηση, να χαίρονται το παιχνίδι και φυσικά να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος βάζοντας γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία τους. Πάνω από όλα όμως να δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και να μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά μέσα από την συνύπαρξη τους στην ομάδα. Οι μικρές προπονούνται στο γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας στην Οδό Ιασωνίδου και φυσικά οι εγγραφές συνεχίζονται για όσα κορίτσια ή αγόρια επιθυμούν να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΚ ξεκινώντας την ενασχόληση του με το βόλεϊ. Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά 10:00-20:00, τηλ. 2102584582!

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr από την ομάδα μίνι της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το μέλλον είναι εδώ (ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X