Συγκλονίζει η μαρτυρία γιατρού: «Πέθανε, αφήστε την» έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μαρτυρία «φωτιά» για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρζίνας στην Πάτρα και την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου τις κρίσιμες ώρες φέρνει στο φως η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Τον περασμένο Απρίλιο, η Τζωρτζίνα υπέστη μία ακόμη μεγάλη κρίση, όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που την άφησε τετραπληγική, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά. Και σε αυτό το επεισόδιο, βρισκόταν μπροστά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για εκείνες τις στιγμές σοκάρει πραγματικά μια αποκαλυπτική μαρτυρία μιας γιατρού της βάρδιας, που αφορά την μητέρα της Τζωρτζίνας, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης.

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί», ανέφερε η γιατρός σύμφωνα με την εφημερίδα.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X