Ποκετίνο: «Στο Champions League η Παρί είναι όπως οι Σίτι και Γιουβέντους»

Ποκετίνο: «Στο Champions League η Παρί είναι όπως οι Σίτι και Γιουβέντους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι σύγκρινε την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα προκειμένου να μπορέσει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Στην αλυσίδα με τα μεγάλα στραπάτσα, τα οποία έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια ήρθε να προστεθεί για την Παρί Σεν Ζερμέν ο φετινός της αποκλεισμός από την Ρεάλ στο Champions League.

Ο τεχνικός της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας Μαουρίτσιο Ποκετίνο σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, σ΄ότι έχει να κάνει με την ευθύνη που του αναλογεί. Παράλληλα ο ίδιος σύγκρινε την παρουσία της Παρί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με αυτές των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους, που παρότι έχουν ξοδέψει πακτωλούς εκατομμυρίων, δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ευρωπαϊκά όπως θα ήθελαν.

«Μέχρι στιγμής η Παρί έχει φτάσει στα ημιτελικά του Champions League και στον τελικό, οπότε είμαστε στο μέσο μίας διαδικασίας όπου απατείται χρόνος. Υπάρχουν επίσης σύλλογοι όπως οι Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι που επιθυμούν αμφότερες να κατακτήσουν το Champions League, αλλά δεν μπορούν να πετύχουν αυτό για το οποίο δουλεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Λοριάν.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X