ΑΕΚ σε κατάσταση νευρικού κλονισμού, η τιμωρία με τα... ταξί! (VIDEO)

ΑΕΚ σε κατάσταση νευρικού κλονισμού, η τιμωρία με τα... ταξί! (VIDEO)

Με έξι ταξί πήγε και γύρισε από το ΟΑΚΑ η αποστολή της ΑΕΚ, κατόπιν απαίτησης οπαδών, αφού τον ίδιο τρόπο είχαν επιλέξει οι παίκτες να φύγουν από το Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα περιστατικό από αυτά που σε κάνουν να συνειδητοποιείς πόσο ήρεμος και ασφαλής είναι πια ο δρόμος που έχει πάρει η ΑΕΚ παρά τις κακές τελευταίες χρονιές, είχε περάσει στην ιστορία πριν από 11 χρόνια σαν σήμερα. Η ΑΕΚ του οικονομικού και διοικητικού χάους, η ΑΕΚ της αναξιοπρέπειας και της παρακμής είχε ζήσει μια ακόμα ταπεινωτική Κυριακή. Όχι μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό.

Μία εβδομάδα μετά τη συντριβή με 6-0 από τον Ολυμπιακό και την επιστροφή των παικτών στα σπίτια τους με ταξί για το φόβο των επεισοδίων, οι παίκτες της ομάδας μετέβησαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με τον ίδιο τρόπο: με ταξί. Όχι όμως από δική τους πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν πίεσης περίπου 100 οργανωμένων οπαδών που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και οργάνωσαν το όλο σκηνικό, προκειμένου να νιώσουν και οι ποδοσφαιριστές τη ντροπή που είχαν νιώσει οι οπαδοί μία εβδομάδα πριν!

Αρχικά, μερίδα των οπαδών μίλησε με τους αρχηγούς Καφέ, Λυμπερόπουλο, Μάκο και Γεωργέα και συμφωνήθηκε να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία τους. Οι οπαδοί ζήτησαν να κατέβουν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ από τα δωμάτιά τους, ώστε να τους εξηγήσουν για ποιο λόγο θα μπουν στα έξι ταξί που είχαν κληθεί. Παρούσες ήταν και δύο διμοιρίες ΜΑΤ!

Ο μόνος που έδειξε να διαφωνεί, ήταν ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ. «Δεν είναι καλό για την ιστορία της ΑΕΚ» τους είπε. «Δεν είναι καλό για τους παίκτες.  Οι υπόλοιπες ομάδες θα γελάνε με αυτό που θα γίνει σήμερα. Φανταστείτε τους παίκτες του Ατρομήτου που αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται για τον αγώνα. Θα τρίβουν τα χέρια τους». Οι οπαδοί, ωστόσο, επέμειναν και τελικά οι παίκτες επιβιβάστηκαν στα ταξί και αναχώρησαν για το ΟΑΚΑ.

Λίγο νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής έξω από το χώρο του παλιού γηπέδου, είχε γίνει συλλαλητήριο από περίπου χίλιους οπαδούς που ζητούσαν από τους τότε (α)μετόχους να πληρώσουν τα χρέη τους. Οι… δράσεις των οργανωμένων συνεχίστηκαν και την ώρα του αγώνα, καθώς κάποιοι από αυτούς έκαναν το γύρο του ταρτάν με ένα πανό που έγραφε «Μαγαζί γωνία, το ρίξατε στην επαιτεία». Μέσα σε όλα αυτά, η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα 1-0 με σκόρερ τον Ρόζερ Γκερέιρο στο 33’, τέσσερις εβδομάδες πριν τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ίδιο γήπεδο.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Νασούτι, Ματέος (56′ Γιάχιτς), Μάκος, Μίτσελ, Ντιόπ, Γκερέιρο (66′ Λυμπερόπουλος), Σκόκο, Μπλάνκο (79′ Καφές).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X