Παρί Σεν Ζερμέν: Δίνει το περιβραχιόνιο στον Μπαπέ για να τον πείσει να μείνει

Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει 80 εκατ. μπόνους στον Μπαπέ για να υπογράψει το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να δώσει στον Κιλιάν Μπαπέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε μια προσπάθεια να του δείξει ότι τον υπολογίζει ως ηγέτη της και να τον πείσει να παραμείνει.
Το συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και μέχρι τώρα ο ίδιος δεν έχει δεχθεί καμία από τις προτάσεις που του έγιναν για να παραμείνει.

Ο Μπαπέ είναι πια πέντε χρόνια στην Παρί και εδώ και καιρό φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει με προορισμό πιθανότατα την Μαδρίτη για να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας να πείσουν τον Μπαπέ να μείνει είναι άκαρπες ως τώρα και θέλουν να κάνουν άλλη μια κίνηση για να του δείξουν το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουν προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Equipe,θα προσφέρουν στον 23χρονο παίκτη το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα, αρχηγός έγινε ο Μαρκίνιος, αλλά μετά και την έντονη μουρμούρα που προκάλεσε ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξαιρετικά πιθανό ο Βραζιλιάνος να χάσει το… προνόμιο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X