Με τον κόσμο της η ΑΕΚ για την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στα Λιόσια! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με τον κόσμο της η ΑΕΚ για την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στα Λιόσια! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα για την μπασκετική ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Η ΑΕΚ υποδέχεται (ERT3, 17:00) τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Η Ένωση (9-9) περιμένει τους «Πράσινους» (16-1) σε ένα παιχνίδι που έχει σημαντική βαθμολογική σημασία και για τις 2 ομάδες. Η ΑΕΚ μετά την νίκη της στον Κολοσσό είναι μόλις μια ήττα πίσω από τους Ροδίτες και την 4η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να κρατάει το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του.

Ο Κούρο Σεγκούρα θα κάνει το ντεμπούτο του σε εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να προπονήσει την ομάδα και να καταστρώσει τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα.

Τα προβλήματα δεν θα λείψουν και σήμερα, καθώς ο Μπράιαν Ανγκόλα και ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν μπορούν να αγωνιστούν ακόμα. Από την άλλη μεριά επιστρέφει ο Νίκος Παππάς μετά τον κορωνοϊό που πέρασε και ο Αντώνης Κόνιαρης θα είναι με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης από την μεριά του, θα έχει και αυτός επιστροφές, αφού αναμένεται να γυρίσουν στην 12δα οι Γουάιτ και Μποχωρίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Καββαδάς και δεν θα αγωνιστεί ο Στέφαν Γιόβιτς.

Στην ΑΕΚ περιμένουν την βοήθεια του κόσμου της, αφού θα είναι το πρώτο ουσιαστικά παιχνίδι φέτος που δεν θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φιλάθλων. Πριν από τον αγώνα θα τιμηθεί ο Α.Σ Πέρα με την παρουσία του προέδρου του.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Γιάννης Φούφης (Θεσσαλονίκης) και Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης), μαζί με τον Κώστα Σταματόπουλο (Μαγνησίας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X