Απαραίτητο το νέο ξεκίνημα και το «ξόρκι» της κατάρας

Απαραίτητο το νέο ξεκίνημα και το «ξόρκι» της κατάρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι αποδείξεων για την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Η «Ένωση» χρωστάει στον κόσμο της μια μεγάλη νίκη και θα την κυνηγήσει στην έδρα του Ολυμπιακού, προκειμένου να επαναφέρει τα χαμόγελα στις τάξεις των φιλάθλων της. Παράλληλα, να κάνει ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου τη νέα σεζόν. Σε αποδόσεις φαβορί βρίσκεται η απόδοση να τα καταφέρει, στο 1.45.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου γέμισαν τις μπαταρίες τους στη διάρκεια της διακοπής και ευελπιστούν να πανηγυρίσουν το πρώτο «τρίποντο» στη διαδικασία των playoffs της Super League. Το τεχνικό επιτελείο, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1) στη Λεωφόρο και την ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, έκανε διορθωτικές κινήσεις και περιμένει απαντήσεις.

Η «Ένωση» με τους Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο να είναι ετοιμοπόλεμοι θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση στο Φάληρο και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη μετά τον Φεβρουάριο του 2018! Η επικράτηση της ΑΕΚ προσφέρεται σε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση στο 5.60.

Τα δείγματα γραφής του «δικεφάλου» στα playoffs δείχνουν ότι οι παίκτες έχουν βελτιώσει την αμυντική τους λειτουργία σε σχέση με τον τρόπο που ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια. Η ΑΕΚ θα παίξει σφικτά με σκοπό να εκμεταλλευτεί σε αντεπιθέσεις την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της. Δεν περνάει απαρατήρητο ότι και τα δυο ματς των κιτρινόμαυρων στα playoffs ήταν «Χ» στην ανάπαυλα και μια νέα πιθανή ισοπαλία στο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό κοστολογείται σε απόδοση 2.10.

Ο Σέρχιο Αρούχο στο πρώτο φετινό ματς της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ σκόραρε δις, όμως η καταπληκτική εμφάνισή του δεν συνδυάστηκε με νίκη. Ο επιθετικός από την Αργεντινή ζει και αναπνέει για να… παγώσει το σπίτι του πρωτοπόρου και παράλληλα να οδηγήσει την ομάδα του στο «τρίποντο». Μάλιστα, ο ίδιος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και εντός αποδυτηρίων ώστε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες για το μεγάλο ντέρμπι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αραούχο είναι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα με 11 γκολ σε 21 ματς. Σε απόδοση 5.00 κοστολογείται το σενάριο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του ματς.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X