Νέβιλ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τον κόσμο της να βαριέται όταν τη βλέπει»

Νέβιλ: «Δεν έχω βαρεθεί ποτέ τόσο πολύ με μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατεί να κάνει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων στην Premier League που θα την ξαναβάλουν για τα καλά στο παιχνίδι της 4ης θέσης και αυτό αποδείχτηκε και το βράδυ του Σαββάτου, με την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ να μένει στο 1-1 με την Λέστερ στο Ολντ Τράφορντ και να βλέπει την 4η Άρσεναλ να βρίσκεται τρεις πόντους μπροστά της και με δύο ματς λιγότερα.

Σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν απωλέσει πλέον κάθε ελπίδα για να πάρουν μέρος στο Champions League της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον παλαίμαχο άσο της Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή του Sky Sports να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως αυτή τη στιγμή παίζουν ένα βαρετό ποδόσφαιρο που δεν αρέσει καθόλου στον κόσμο τους.

«Νομίζω πως είναι οριστικά εκτός Champions League. Πίστευα πως η διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα ωφελούσε την Γιουνάιτεντ και πως θα της επέτρεπε να πάρει ανάσες και να μπει δυναμικά στην τελική ευθεία για τα τελευταία εννέα ματς.

Οι επόμενοι δύο μήνες αναμένεται να είναι πολύ μεγάλοι τόσο για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ όσο και για τους οπαδούς της, αν συνεχίσουν να παίζουν όπως αγωνίστηκαν απέναντι στην Λέστερ, τόσο φτωχά», τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στο ίδιο επιθετικό ύφος:

«Το ματς απέναντι στην Λέστερ ήταν πολύ σκληρό για να το βλέπει κάποιος που είναι φίλαθλος αυτής της ομάδας. Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος που αποχώρησε θυμωμένος από το Ολντ Τράφορντ το βράδυ του Σαββάτου επειδή πιθανότατα έχουμε φύγει από το στάδιο του θυμού. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου είμαστε βαρετοί.

Πιστεύω πραγματικά πως ο παίκτες νοιάζονται για την ομάδα αλλά τους λείπει η κατεύθυνση και αυτή έρχεται από ψηλά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X