«Λύγισε» στο τέλος η ΑΕΚ - Εχασε με 8-7 από τον Εθνικό στον Άλιμο

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Την ήττα με 8-7 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 8-7 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Εθνικό στον Άλιμο για την 6η και τελευταία αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος και θα πάει στα προκριματικά ως 4η του ομίλου της.

Η Ένωση είχε βρεθεί να προηγείται και με 6-4 στο ημίχρονο, αλλά και 7-6 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Ο Εθνικός, όμως ισοφάρισε και πέτυχε το νικητήριο γκολ (8-7), 5.31 πριν από το φινάλε με τον Σάβελιτς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΕΚ 8-7

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 2-1, 2-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Δερμιτζάκης 4, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Σάβελιτς 2, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας, Κριγιέστορατς 2, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσαταλιός, Παπάκος 1, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 2, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας, Ζώρζος.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X