Η ΑΕΚ Β’ έχασε τη νίκη (1-1) μέσα από τα χέρια της στο Αιγάλεω – Τρομερός ο Χατζηεμμανουήλ

Η ΑΕΚ Β’ έχασε τη νίκη (1-1) μέσα από τα χέρια της στο Αιγάλεω – Τρομερός ο Χατζηεμμανουήλ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' κρατούσε τη νίκη μέχρι το 86ο λεπτό αλλά φεύγει με έναν βαθμό από το Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ έχασε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της τη νίκη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» μένοντας στο 1-1 με το Αιγάλεω με γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά. Τρομερή εμφάνιση για την Ενωση έκανε ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις με τρομερές επεμβάσεις αποσόβησε το γκολ.

Η Ενωση, η οποία παρατάχθηκε με τον Μιχάλη Παυλή στην άκρη του πάγκου καθώς ο Νίκος Παναγιωτάρας απουσίασε λόγω ίωσης, στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε προσεκτικά, κλείνοντας τους διαδρόμους στο Αιγάλεω, με τον Χατζηεμμανουήλ να κατεβάζει ρολά σε προσπάθειες ειδικά του Αρναρέλλη.

Η ΑΕΚ Β’ «χτύπησε» με την έναρξη του δεύτερου μέρους όταν μετά από πανέμορφη συνεργασία του Γιούση με τον Μπούση, ο δεύτερος έκανε το γύρισμα και ο Κοσίδης από κοντά με προβολή έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους με την ΑΕΚ να προσπαθεί να βρει δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση αλλά στο 860 λεπτό ο Τσιλιγκίρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.



AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X