«Βύθισε» την Λαμία (1-2) ο ΟΦΗ (VIDEO)

«Βύθισε» την Λαμία (1-2) ο ΟΦΗ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία έπαιζε τα… πάντα, ο ΟΦΗ την υστεροφημία του με τους Κρητικούς να φεύγουν νικητές (1-2) και τους Φθιώτες να χάνουν πολύτιμο έδαφος για την αποφυγή των μπαράζ.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι προσπαθώντας να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Σαράνοφ και έχασαν την πρώτη τους καλή φάση στο 6′ με τον Σέρβο τερματοφύλακα να μπλοκάρει το πλασέ του Νέιρα. Αντίστοιχα οι Φθιώτες απείλησαν για πρώτη φορά τον Σωτηρίου στο 22′ με το μακρινό σουτ του Λούκας να περνά πάνω από το δοκάρι της εστίας του ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 26′ και η κεφαλιά του Λούκας.


Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 29′ με το διαγώνιο σουτ του Στάικου μέσα από την περιοχή να καταλήγει στα δίχτυα του Σαράνοφ για το 0-1. Το συγκρότημα του Τζιανλούκα Φέστα έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 40′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεχαράνο και κακή έξοδο του Σωτηρίου, ο Λούκας γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά όμως ο Βούρος απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 51′ με ωραίο γυριστό σουτ του Λούκας για το 1-1 και ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα είκοσι λεπτά όμως στο 74′ οι «Ομιλίτες» κέρδισαν πέναλτι καθώς ο Αντέτζο έκανε χέρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη με τον ρέφερι Μανούχο να δείχνει την άσπρη βούλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φελίπε, που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε διαμορφώνοντας το 1-2 υπέρ της ομάδας του.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X