Η ΑΕΚ διέλυσε τον Αρη και οι παίκτες του λιντσάρισαν τον διαιτητή!

Η ΑΕΚ διέλυσε τον Αρη και οι παίκτες του λιντσάρισαν τον διαιτητή!

Ο επόπτης Πασχαλίδης υπέδειξε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στον διαιτητή Ντε Ρόμπιο σε σουτ του Βασιλείου και οι παίκτες του Αρη τον λιντσάρισαν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο των παλαιών εποχών, τα επεισόδια τα έκαναν οι παίκτες και όχι οι οπαδοί. Και οι διαιτητές έτρωγαν πολύ ξύλο από τους ποδοσφαιριστές που ένιωθαν ότι αδικούνταν, άσχετα αν τελικά δεν είχαν αδικηθεί.

Κάτι τέτοιο έγινε σαν σήμερα πριν από 55 χρόνια, στο 3-0 της ΑΕΚ επί του Αρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59’ με σουτ του αμυντικού Τάσου Βασιλείου και ο Σερραίος επόπτης γραμμών Πασχαλίδης υπέδειξε γκολ στον Ιταλό διαιτητή Ντε Ρόμπιο, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος είχε διατάξει να συνεχιστεί το παιχνίδι, όντας σε θέση με κακή ορατότητα.

Το 1-0 το πήρε πάνω του ο επόπτης που, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, είχε καλύτερη οπτική σε φάση που αφορούσε τη γραμμή της εστίας. Η υπόδειξή του, όμως, εξόργισε τους παίκτες του Αρη που, με πρώτο τον Αλέκο Αλεξιάδη του επιτέθηκαν και κόντεψαν να τον λιντσάρουν!

Για δέκα λεπτά οι μισοί παίκτες του Άρη τον έδερναν και οι άλλοι μισοί προσπαθούσαν να τον σώσουν! Παρά τις προσπάθειες δεκάδων ανδρών της χωροφυλακής να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο Πασχαλίδης κατέληξε τραυματίας στο πρόσωπο! Μια εβδομάδα μετά το επεισόδιο του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Στέλιου Σεραφείδη με τον συμπαίκτη του Φώτη Μπαλόπουλο την ώρα του αγώνα με τον Απόλλωνα, η Νέα Φιλαδέλφεια έγινε και πάλι… αρένα.

Οταν άρχισε και πάλι ο αγώνας, ο Αρης είχε το μυαλό του ακόμα στην «αδικία», ενώ η ΑΕΚ πετούσε! Στο 71’ ο Σπύρος Πομώνης έκανε το 2-0 με μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Ανδρέα Σταματιάδη και στο 82’ ο Γιώργος Καραφέσκος σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα κτύπησε στο κεφάλι του Γρυμπελάκου.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Σεραφείδης, Σοφιανίδης, Βασιλείου, Φρογουδάκης, Μπαλόπουλος, Σκευοφύλαξ, Σταματιάδης, Βεντούρης, Νικολαϊδης, Καραφέσκος, Πομώνης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X