ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα χάντμπολ ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος του Πέρα Κλουμπ (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΕΣΧ Πυλαίας
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης προσέφερε μια φανέλα της ΑΕΚ στον Στέλιο Μουχλίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με την Πυλαία παρακολούθησε ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος ΑΣ Πέρα Κλουμπ, Στέλιος Μουχλίδης.

Νωρίτερα είχε ξεναγηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από την πρόεδρο της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού, Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη ενώ ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης του προσέφερε στο ημίχρονο μια φανέλα της ομάδας, την οποία και φόρεσε.

Δείτε φωτογραφίες

ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα χάντμπολ ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος του Πέρα Κλουμπ (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα χάντμπολ ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος του Πέρα Κλουμπ (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα χάντμπολ ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος του Πέρα Κλουμπ (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα χάντμπολ ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος του Πέρα Κλουμπ (ΦΩΤΟ)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X