«Ο Ρούντι Γκαρσία θέλει Αγγλία ή Ισπανία»

«Ο Ρούντι Γκαρσία θέλει Αγγλία ή Ισπανία»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν οι Γάλλοι για το μέλλον του Ρούντι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα σενάρια περί Ελλάδας αναφέρονται σημερινά γαλλικά δημοσιεύματα για τον πρώην προπονητή της Λυών, Ρούντι Γκαρσία επισημαίνοντας, βέβαια, τα «θέλω» του έμπειρου τεχνικού που είναι άνεργος μετά το καλοκαιρινό του «διαζύγιο» με τη Λυών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ, ο Γκαρσία, ο οποίος επί της παρούσης εργάζεται ως αναλυτής στο «Canal+» επιθυμεί να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει μία ομάδα, ωστόσο θέλει να δουλέψει είτε στην Αγγλία είτε στην Ισπανία.

Να θυμίσουμε, μάλιστα, πως προ δύο εβδομάδων αποκάλυψε ο ίδιος πως είχε περάσει από συνέντευξη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει την ομάδα με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να επιλέγει, τελικά, τον Γερμανό, Ραλφ Ράνγκνικ.

Ταυτόχρονα, στα ίδια ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Λυών, εφόσον μείνει εκτός Ευρώπης, δεν αποκλείεται να τον προσεγγίσει για να επιστρέψει αντικαθιστώντας τον Πέτερ Μποσζ, ενώ γίνεται λόγος και στη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, την Παρασκευή έπαιξε πολύ στα τουρκικά ΜΜΕ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X