Φλιώνης: «Χάρη στον κόσμο μας μείναμε όρθιοι - Θέλουμε το γήπεδο μας γεμάτο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Φλιώνης: «Χάρη στον κόσμο μας μείναμε όρθιοι - Θέλουμε το γήπεδο μας γεμάτο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ο Δημήτρης Φλιώνης τόνισε στο εβδομαδιαίο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, το πόσο σημαντική μπορεί να είναι η παρουσία του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Καλησπέρα σας,

Βρισκόμαστε σε μία κομβική καμπή της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Ξέρετε, προσπαθούμε, όπως έχω ξαναγράψει, να μείνουμε ανεπηρέαστοι οι αθλητές από όλα τα δυσάρεστα, που συμβαίνουν κοντά στη «γειτονιά» μας, και με τις οδυνηρές συνέπειες σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, από τον πόλεμο. Προφανώς και δεν είναι εύκολο. Όσο κι αν κάποιοι νομίζουν, ότι στέγνωσε η ψυχή μας με όλα όσα μας έχουν βρει ως ομάδα στην εφετινή περίοδο. Άνθρωποι είμαστε. Με αγωνίες. Με αδυναμίες. Με πόνους.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα ματς, στο οποίο δεν φτάνει η δική μας καλή απόδοση και δεν νομίζω, ότι χρειάζονται εξηγήσεις γι’ αυτό, που λέω. Η παρουσία του κόσμου μας αυτή τη φορά είναι πιο απαιτητή από ποτέ. Η ποιότητα του αντιπάλου μας είναι αδιαμφισβήτητη. Θέλουμε το Γήπεδό μας στα Άνω Λιόσια να είναι γεμάτο. Χάρη στον κόσμο σε πολύ μεγάλο βαθμό μείναμε οικογένεια, και μείναμε όρθιοι. Με τη φωνή και την καρδιά του, οι ελπίδες μας για θετικό αποτέλεσμα θα αυξηθούν. Επιπλέον, είναι μία θαυμαστή ευκαιρία για να γιορτάσει και η Ομάδα την «4η Απριλίου 1968», έτσι όπως αξίζει.

Πάντως, στο ματς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας, και όπως έχω γράψει κι άλλες φορές, μην εγκαταλείψουμε το πάθος, που αποτελεί το «σήμα κατατεθέν» της ομάδας μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X