Κατάφερε να διαλύσει καινούργια Ferrari αξίας 250.000 λιρών κάνοντας λιγότερο από 3,5 χλμ

Κατάφερε να διαλύσει καινούργια Ferrari αξίας 250.000 λιρών κάνοντας λιγότερο από 3,5 χλμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας οδηγός στο Ντέρμπι της Αγγλίας κατάφερε να διαλύσει την Ferrari που μόλις είχε αγοράσει, αξίας 250.000 λιρών. Μάλιστα, δεν πρόλαβε να διανύσει ούτε καν 3,5 χιλιόμετρα.

Η αστυνομία στην περιοχή έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με το πολυτελές αυτοκίνητο μετά το ατύχημα. Ο ιδιοκτήτης είχε παραλάβει την Ferrari λίγα λεπτά νωρίτερα.

«Ντέρμπι, 1η Απριλίου. Ένας οδηγός αγόρασε μια Ferrari το πρωί και την τράκαρε διανύοντας λιγότερο από 3,5 χιλιόμετρα. Ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανένας», ανέφερε η αστυνομία του Ντέρμπι διευκρινίζοντας: «Δεν είναι πρωτοπριλιάτικο αστείο».

Το Twitter βλέποντας την είδηση και τις φωτογραφίες με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο πήρε… φωτιά. «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα με κανονικό δίπλωμα οδήγησης, χωρίς ειδική εκπαίδευση. Μεγάλο και ακριβό λάθος», έγραψε κάποιος.

«Εδώ και πολύ καιρό οι μάντρες που πωλούν υπεραυτοκίνητα θα έπρεπε να περιλαμβάνουν μερικές ώρες διδασκαλίας με έναν οδηγό που θα μπορεί με την εμπειρία τους να τους βοηθήσει», ανέφερε κάποιος άλλος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X