ΑΕΚ: Σε επικοινωνία με τον Γκαρσία - Στόχος Μελισσανίδη προπονητής με προσωπικότητα

ΑΕΚ: Σε επικοινωνία με τον Γκαρσία - Στόχος Μελισσανίδη προπονητής με προσωπικότητα
Photo Credits: INTIME

O Ρούντι Γκαρσία δέχτηκε να μιλήσει για το πρότζεκτ της ΑΕΚ, ενώ και η «Ένωση» είναι διατεθειμένη να καλύψει το κασέ του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έβαλε τέλος στην ονοματολογία για τον προπονητή, όμως είναι δεδομένο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει έναν τεχνικό με προσωπικότητα.

Η «Ένωση» φρόντισε να διαψεύσει τα σενάρια για τον Ρούντι Γκαρσία και να βάλει τέλος στην ονοματολογία, όμως είναι δεδομένο ότι το θέμα του επόμενου προπονητή βρίσκεται σε… εξέλιξη.

Η «Livesport αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί την έλευση ενός προπονητή με προσωπικότητα, που θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την αγωνιστική φιλοσοφία να μένει λίγο πιο… πίσω στη λίστα των στοιχείων που πρέπει να έχει ο νέος τεχνικός του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά τον Γκαρσία, η «Ώρα» δίνει συνέχεια με ρεπορτάζ της και αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία. Όπως σημειώνεται, ο 58χρονος κόουτς δέχτηκε να μιλήσει για το πρότζεκτ της ΑΕΚ, ενώ και η «Ένωση» είναι διατεθειμένη να καλύψει το κασέ του, που φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της ομάδας θα… τρέξουν για να κλείσουν το θέμα του προπονητή, ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες προεργασίες για τη νέα σεζόν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X