Μυριέλλα: «Δεν ένιωθα ότι απατώ τον Τζον» - Τι λέει για το φλερτ με τον Κατσαούνη (VIDEO)

Μυριέλλα: «Δεν ένιωθα ότι απατώ τον Τζον» - Τι λέει για το φλερτ με τον Κατσαούνη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη μίλησε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή, στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το Survivor.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας» είπε.

«Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει» ανέφερε.


Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στη συνέχεια: «Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης. Είπα στον Κατσαούνη ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε»

«Ο Άρης με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή και δεν με αντέχει»

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε για την σχέση που είχε με κάποιους παίκτες στο Survivor. «Νιώθω πολύ καλά που δεν είμαι στην καλύβα πλέον. Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που ήθελα να φύγω, κάθε φορά που έφευγε ένα παίκτης ζήλευα» είπε αρχικά.

«Αν έβγαινα εγώ με τον Γιώργο στον ντάκο μαζί μπορεί να την πλήρωνε τρίτο άτομο. Ο Άρης κόλλησε με τη Ναυσικά και καταλάβαινα ότι δεν είναι αληθινός απέναντί μου. Με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή και δεν με αντέχει. Δεν μου αποκάλυψε ποτέ η Ναυσικά ότι τα αγόρια δεν σε αντέχουν. Ήταν το μοναδικό άτομο που είχα, δεν ήρθε ποτέ ανοιχτά να μου πει ότι την έχω κουράσει» είπε μεταξύ άλλων.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X