Σεισμός στο ολλανδικό ποδόσφαιρο: Σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού με παίκτες

Σεισμός στο ολλανδικό ποδόσφαιρο: Σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού με παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Ολλανδία, όπου σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας AD, αρκετοί παίκτες της Eredivisie εμπλέκονται σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας δύο παίκτες της Σπάρτα Ρότερνταμ (Τομ Μπόγκελσνταϊκ και Άαρον Μέιερς) φέρονται να είναι μάλιστα μικρομέτοχοι στην εταιρία Edobet, που πέρσι είχε συνδεθεί με εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα χρήματος από εμπόριο ναρκωτικών, σε μία δίκη στην οποία είχαν καταθέσει ακόμα και οι Γουέσλϊ Σνάινερ, Ντιρκ Κάουτ, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι είχαν λογαριασμούς και τζόγαραν στην συγκεκριμένη εταιρία.

Η AD αποκαλύπτει ότι ακόμα και ένας εν ενεργεία Ολλανδός διεθνής (ο μέσος της ΑΖ Τζόρντι Κλάσι) έκανε μεταφορά ενός μεγάλου χρηματικού ποσού (30.000) σε λογαριασμό της Edobet, ενώ σύμφωνα με το ίδιο μέσο ο αριθμός των παικτών που εμπλέκονται είναι αρκετά μεγάλος.

Οι δύο παίκτες της Σπάρτα Ρότερνταμ απέκτησαν το 1% και το 2% αντίστοιχα των μετοχών της εταιρίας, με τον πρώτο να υπόσχεται αποπληρωμή με το επίδομα εφάπαξ που λαμβάνουν οι Ολλανδοί ποδοσφαιριστές όταν αποσύρονται από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, η Edobet προσέφερε την ευκαιρία απόκτησης μετοχών (αξίας 50.000 ευρώ) με τον ίδιο τρόπο και σε άλλους ποδοσφαιριστές, όπως τον παλιό εξτρέμ του Άγιαξ, Ρικάρντο Κίσνα, ο οποίος όμως επέλεξε να παραμείνει απλός παίκτης, κάτι που απαγορεύεται ρητά από το νομικό καθεστώς της Eredivisie.

To όνομα του Μπόγκελσνταϊκ είχε εμπλακεί και πέρσι με ανάλογο σκάνδαλο, όταν ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού NOS είχε αναφέρει ότι ένας ποδοσφαιριστής της Eredivisie είχε δει σκόπιμα κίτρινη κάρτα σε αγώνα πρωταθλήματος, γεγονός ότι είχε συγκεντρώσει αφύσικα μεγάλο τζίρο στον στοιχηματικό κόσμο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X