Πισπιρίγκου: Τι συμβολίζουν τα τατουάζ που έχει – Τι λέει ο άνθρωπος που της τα έκανε (VIDEO)

Πισπιρίγκου: Τι συμβολίζουν τα τατουάζ που έχει – Τι λέει ο άνθρωπος που της τα έκανε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλος ένας άνθρωπος έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα κατέθεσαν οι γιατροί με τους οποίους ήρθε σε επαφή η κατηγορούμενη πλέον, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που «χτύπησε» τα τατουάζ στην 33χρονη, έκανε λόγο για μια γυναίκα με συμπεριφορά «στα όρια της ψυχρότητας», ενώ όταν τη σύγκρινε με άλλους πελάτες του οι οποίοι θέλησαν να αποτυπώσουν επάνω τους κάποιο αγαπημένο πρόσωπο το οποίο έχουν «χάσει», είπε πως «φερόταν αρκετά διαφορετικά».

Ο κ. Γιώργος Βέρρας, όπως είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάει στο στούντιο που διατηρεί στην Πάτρα προκειμένου να κάνει το τατουάζ της Μαλένας, όταν είχε φύγει από τη ζωή το παιδί: «Μαζί με της Μαλένας είχε κάνει και το όνομα της Τζωρτζίνας, και αργότερα ήρθε κι έκανε το τατουάζ για την Ίριδα, όταν απεβίωσε το μωρό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X