«Ο Λουκάκου θέλει να επιστρέψει στην Ιντερ»

Μάνατζερ Λουκάκου: «Μια μέρα θα επιστρέψει στη Serie A»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει παρελθόν σύντομα από την Τσέλσι.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν προσαρμόστηκε ποτέ στους «μπλε» του Λονδίνου, για χάρη των οποίων άφησε την Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι, και πλέον φαίνεται πως αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», ο Λουκάκου έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τη διοίκηση των «νερατζούρι», εκφράζοντάς τους την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μιλάνο, όντας πρόθυμος να μειώσει τις απολαβές του έως και 50%, έτσι ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ.

Τα πράγματα για τον 28χρονο φορ στην Τσέλσι δεν πάνε καλά εδώ και αρκετό καιρό, με τις εμφανίσεις του να μην θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που πραγματοποίησε τη σεζόν 2020-21, όταν με τα γκολ του οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση της Serie A.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Μιλανέζων, Στίβεν Ζανγκ, βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη επιστροφή του Λουκάκου, ωστόσο η Τσέλσι δεν αναμένεται να είναι εύκολη διαπραγματευτής, έχοντας βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ πριν μερικούς μήνες, για να φέρει τον Βέλγο στην αγγλική πρωτεύουσα. Αυτός είναι και ο λόγος που το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή την στιγμή, έχει να κάνει με δανεισμό του πολύπειρου επιθετικού.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X