ΑΕΚ: Ψάχνει για μεγάλο όνομα προπονητή, αλλά με χαμηλά την... μπάλα

ΑΕΚ: Ψάχνει για μεγάλο όνομα προπονητή, αλλά με χαμηλά την... μπάλα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναζητά προπονητή και βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο περιπτώσεις προπονητών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο περιπτώσεις προπονητών από εκείνες που θεωρούνται πως βρίσκονται στο πάνω ράφι.

Ηδη, αποκαλύφθηκε το όνομα του ενός εκ των δύο, που είναι ο πολύς Ρούντι Γκαρσία. Ο Γάλλος, Κορσικανός για να είμαστε ακριβείς με όσα περιλαμβάνει αυτός ο προσδιορισμός, με σπουδαία καριέρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου και τελευταία κουβέντα ακόμα και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεδομένο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι πως η ΑΕΚ έψαξε με θέρμη την περίπτωση του Γκαρσία. Είναι ελεύθερος έπειτα από την περιπέτεια του στη Λυών – με την οποία πάντως τον επανασυνδέουν γαλλικά ΜΜΕ –, είναι ξεκάθαρο πως έκανε κάποιες κακές επιλογές σε ομάδες και δεν εκτοξεύτηκε σε τοπ επίπεδο όπως φαινόταν στα χρόνια που βρισκόταν στη Λιλ, αλλά οι δυσκολίες παραμένουν αρκετές για να προσελκυσθεί ένα τέτοιο όνομα στα μέρη μας.

Διαβάστε περισσότερα για τον προπονητή που αναζητά η ΑΕΚ

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X