Προγνωστικά στοιχήματος: Πρωτοπόρος σε αποδόσεις αουτσάιντερ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρωτοπόρος σε αποδόσεις αουτσάιντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά την διάρκεια της διακοπής λόγω Εθνικών υποχρεώσεων, η ποδοσφαιρική δράση ήταν αισθητά μειωμένη, ωστόσο επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς και μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων.

Πάντα τέτοια περίοδο, το κίνητρο είναι αυτό που υπερισχύει, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η αξία βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Η «δουλειά» μας είναι να μελετήσουμε τα δεδομένα και να εξάγουμε τα σωστά συμπεράσματα.

Όπως κάθε επιστροφή από διακοπή, έτσι και αυτήν, είναι αρκετά δύσκολη με την φόρμα να έχει χαθεί και φυσικά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Γι’ αυτό και η αναζήτηση των σημερινών σημείων επικεντρώθηκε σε πρωταθλήματα που δεν διακόπηκαν. Ένα απ’ αυτά ήταν η δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, με την οποία και θα ασχοληθούμε σήμερα.

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αουτσάιντερ τιμές της πρωτοπόρου Εμεν στην έδρα της Ντε Γκράφτσααπ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Η πρωτοπόρος είναι σε τρομερή φόρμα με 5 διαδοχικές νίκες και εξαιρετικές εκτός έδρας επιδόσεις (10-4-2) και την καλύτερη αμυντική λειτουργία (μόλις 10 τέρματα παθητικό).

Η Ντε Γκράφτσααπ κέρδισε στην απαιτητική έδρα της Αϊντχόφεν αλλά νωρίτερα έτρεχε αρνητικό σερί 3 διαδοχικών ηττών και 6 αγώνων δίχως τρίποντο. Γενικά, αποτελεί μία ομάδα δίχως σταθερότητα και ειδικά στην έδρα της δίνει αρκετά δικαιώματα (4-6-6). Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως αποτελεί μία από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία, με επιδόσεις παρόμοιες με ομάδες της… ουράς.

Η γηπεδούχος εδώ και δύο αγωνιστικές έχει απολύσει τον τεχνικό με τον οποίο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν και έδωσε τα κλειδιά στον Γιάν Φρέμαν, ο οποίος είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Η αντίδραση που έβγαλε οφείλεται σ’ αυτόν, ενώ σήμερα θα έχει μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς της (περισσότεροι από 10.000 αναμένονται). Δύο αρνητικά στοιχεία, τα οποία όμως δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν την άποψή μου για την έκβαση της αναμέτρησης.

Το «διπλό» στο 2.76 μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων της Bet365, ένα σημείο που κατά την άποψή μου θα έπρεπε να βρίσκεται στο 2.50.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

01/04 – 21:00 – Ντε Γκράφτσααπ – Εμεν: 2 (2.76) με 10 μονάδες στην Bet365

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X