Φοβούνται στον Παναθηναϊκό τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Λιόσια και προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους διαιτητές!

Φοβούνται στον Παναθηναϊκό τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Λιόσια και προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους διαιτητές!
Photo Credits: INTIME

Πιέζουν εδώ και μέρες τους διαιτητές για να τους επηρεάσουν για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Το ντέρμπι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ και την προσπάθεια της να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.

Το ίδιο σημαντικό όμως είναι και για τον Παναθηναϊκό, που ξέρει ότι για να έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ πρέπει να περάσει με νίκη από τα Λιόσια. Μετά την ΑΕΚ φιλοξενεί τον αιώνιο του αντίπαλο στο ΟΑΚΑ, σε 2 αγώνες που ουσιαστικά θα κριθεί η πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για αυτόν τον λόγο, από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης έχει αρχίσει μια στοχευμένη πίεση προς το πρόσωπο τους, με μπαράζ δημοσιευμάτων και ειδικά προς τον πρώτο διαιτητή Φούφη. Η προσπάθεια χειραγώγησης των διαιτητών έχει να κάνει φυσικά με τον φόβο που έχουν για την έδρα της ΑΕΚ που αναμένεται να είναι «καυτή» την Κυριακή.

Ο κόσμος της Ένωσης πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και με την φωνή και την στήριξη του να ωθήσει την ομάδα στην νίκη. Παράλληλα όμως δεν θα επιτρέψει και σε κανέναν να αδικήσει την ΑΕΚ και να μην πάρει ό,τι δικαιούται στο γήπεδο. Όλοι στην ομάδα θέλουν να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν μια μεγάλη νίκη, όμως θέλουν τα πάντα να κριθούν στο γήπεδο και μόνο.

Αν κρίνουμε και από τις άλλες διαιτησίες που έχει φέτος η ΑΕΚ, φαίνεται ότι η έδρα των Λιοσίων ενοχλεί, καθώς ξέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να περάσει από εκεί εύκολα. Στην Ένωση πάντως, βλέπουν τι γίνεται και δεν θα επιτρέψουν παραφωνίες στα σφυρίγματα του αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X