Αγουέρο: «Θέλω να παίξω ξανά»

Παίκτης του μήνα ο Αγκουέρο στην Premier League  (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγους μήνες μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, ο Σέρχιο Αγουέρο, αποκάλυψε την πρόθεσή του να επανέλθει στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, αποκάλυψε ότι η Ίντερ Μαϊάμι, τον προσέγγισε προκειμένου να επανέλθει στην ενεργό δράση, όμως απέρριψε την πρότασή της ομάδας από το MLS.

Ο Αγουέρο, ωστόσο φρόντισε να αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους, επισημαίνοντας ότι του έχουν λείψει οι προπονήσεις.

«Χθες σκεφτόμουν ότι θέλω να παίξω ξανά. Η Ίντερ Μαϊάμι με προσέγγισε, αλλά απέρριψα την πρόταση. Σε δύο χρόνια θα δούμε. Οι γιατροί μου είπαν ότι θα πρέπει να απέχω για 5-6 μήνες, αλλά θέλω να προπονηθώ ξανά»

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X